Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Specifikationerna för en 25 hk Yamaha utombordsmotor

Yamaha Motor Corporation har en historia som sträcker sig tillbaka till 1953, när företaget började tillverka motorcykel motorer. Under åren sedan, har Yamaha utvidgats till att erbjuda en mängd olika motorer, inklusive utombordare för båtlivet. Under 2010 producerade Yamaha tre olika utombordsmotorer med en nettoeffekt på cirka 25 hästkrafter. Mellanregister

mellanregistret tvåcylindrig F25 motor har en nettoeffekt på 25, med ett deplacement på 30.4 cubic inches, varv per minut (RPM) varierar mellan 5000 och 6000 och ett kompressionsförhållande på 9,4 till ett. Dess generatoreffekten är 13A vid full gas (WOT) med en utväxling på 13 till 27. Ytterligare system inkluderar en enkel överliggande kamaxel (SOHC) carb, en våt-sump dimsmörjare, en CDI mikrodator tändning och alternativ för både manuell eller elektrisk startmotor. F25 väger cirka 170 kg. och fick en tre-stjärniga utsläpp rating från California Air Resources Board (CARB).
High Thrust

Designad för att maximera makt och kontroll, Yamahas High Thrust linje utombordare kommer i en 25 hk modell som kallas T25. Denna två-cylindriga motorn har en cylindervolym på 30,4 cubic inches, ett kompressionsförhållande på 9,5 till 1, en 13A generator effekt vid WOT och en utväxling på 12 till 28. Med en vikt på £ 267., Har motorn en SOHC carb, en våt-sump dimsmörjare, CDI mikrodator tändning och en elektrisk startmotor. Dess CARB utsläpp Betyget är tre stjärnor.
Portable

Yamaha Portable utombordare är lätta och bränslesnåla, men fortfarande relativt stark. Även om det inte finns någon bärbar motor med exakt 25 hästkrafter, är det F20 Portable nästan där på 20 hk. Den tvåcylindriga motorn väger endast 115 kg. med en förskjutning av 12,0 cubic inches och ett kompressionsförhållande på 9,3 till 1. Dess generatoreffekten är 10A vid WOT, och dess utväxling är det 13 till 27. Liksom 25 hk motorer, kommer F20 Portable med CDI mikrodator och en våt-sump smörjsystem. Den har också en SOHC bränsle /induktion systemet, en manuell eller elektrisk startmotor och ett CARB utsläpp rating av tre stjärnor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103842.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.