Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man använder en pneumatisk Sander för Hull Rengöring

En pneumatisk eller luft drivna, är sander ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig att rensa upp gamla, texturerat skrovet på alla glasfiber, trä eller aluminium båt. Den slipmaskin kan du klippa genom grov övre yta för att nå toppen gelcoaten, som kan poleras och poleras till sin ursprungliga lyster. Du behöver vara försiktig, men inte använda ett slippapper som är för tung, det kan medföra slipmaskinen för att bryta igenom de övre lager färg till strukturen av skrovet, i vilket fall du skulle behöva måla om området . Saker du behöver
600-slippapper
800-slippapper
1200-grit sandpapper
2000-grit sandpapper
Luftkompressor
Luftslang
Show Mer Instruktioner
1

Anslut tryckluftsaggregatet linje i luften-fästet på den pneumatiska slipmaskin, sedan justera luft-tryckregulator, som ligger nära den utlösande av slipmaskin, till dess halvvägs öppet läge .
2

Applicera 600-grit sandpapper till rondell på pneumatisk slipmaskin. Vissa slipmaskiner har ett kardborrefäste, medan andra använder klibbiga-stödda sandpapper. Använd rätt sandpapper för just din slipmaskin.
3

Sand skrovet på båten med 600-slippapper. Detta är helt enkelt för att avlägsna kraftig struktur från båten, för att inte fullständigt jämna till ytan. Flytta slipmaskinen snabbt över skrovets yta för att undvika att bryta igenom gelcoaten.
4

Sand skrovet med ett progressivt finare kornstorlek sandpapper, börja med 800-grit, sedan flytta till 1200-grit, och slutar med 2000-grit. När du gör detta, flytta slipmaskin något långsammare än du flyttade det med föregående sandpapper. Till exempel kan det ta tjugo minuter att slipa skrovet med 600-grit. För 800-grit, tillsätt tio minuter till tiden. Ge dig själv 40 minuter med 1200-grit, och slutligen nästan en timme med 2.000-grit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104553.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.