Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur gör jag Rivet en aluminiumbåt?

Mest aluminiumbåtar hålls ihop med nitar. Nitar är utformade för att säkra aluminium tillsammans och expandera så att aluminium sömmarna förblir säkra. Över tiden, kan överdriven exponering för vatten skada nitar eller orsaka några nitar att rosta. Nitar kan dyka efter att slå en sten, stock eller annat hinder. De gamla nitar måste tas bort och nithålen måste brotschas innan de nya nitar kan installeras. Niten utbyte processen kommer att kräva en borr, borr, nitar och en nit pistol. Saker du behöver
Såg hästar
Borrmaskin
Borrspetsar
Nitar
nitpistol
Visa fler instruktioner
1

Placera aluminium båt över två såg hästar.
2

Lokalisera ett borrskär som har samma storlek som hålet insidan av niten. Montera borrkronan i borr och fäst den med borr chuck.
3

Placera spetsen på borren inuti nithålet. Vrid borren på och håll fast tryck nedåt på borren tills borrkronan har borrat igenom hela niten. Då niten kommer att komma ut ur hålet med dill bit.
4

försiktigt bunt ut varje nit hål med borren. Brotschning är processen med att köra borrspetsen i och ut ur hålet tre eller fyra gånger. Fortsätt att borra ut alla nödvändiga nitar tills alla har tagits bort.
5

Placera änden av en ny nit i slutet av en nit pistol. Placera huvudet på niten i en nit hål och pressa handtaget på niten pistolen tills niten har poppat in i hålet. Flytta till nästa hål och upprepar samma process tills alla nya nitar har installerats i aluminiumbåt. Kontrollera sömmar är vattentäta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104491.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.