Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man lägger Internet & Television på båten

Många alternativ finns tillgängliga för att få Internet-och TV-åtkomst på din båt. Internet kan fastställas genom en satellit Internet-anslutning eller via en trådlös signal finns på många småbåtshamnar i hela världen. Tv kan åstadkommas via en marin satellit-TV-system. Instruktioner Review, Internet och TV Access
1

Bestäm om du vill ha tillgång till Internet i en marina, till sjöss eller båda. Att få en Internet-signal på din båt beror om du är ute på havet eller dockas i en småbåtshamn. Alternativ finns för båda, och det är en mer en fråga om budget än något annat. Om du är ute på öppet vatten, det finns många satellit Internet-leverantörer som kan ge tillgång till webben via en liten parabolantenn installerad på din båt.
2

Bestäm din budget för tillgång till Internet. Marine satellit Internet börjar vanligtvis på $ 150/mo och $ 2.75/per minut. Wi-Fi hotspots kan vara fri. Mobil Internet brukar börja på runt $ 30/per månad. Om pengar är inget objekt, gå med alla tre så att du kan se till att du alltid har tillgång till webben. Om du är prismedvetna, överväga hur viktigt att få på nätet verkligen är när du är i mellan hamnarna.
3

Ring en marin leverantör satellit-TV för att få tjänsten. Tjänsteutbudet beroende på storleken på din båt och ditt geografiska område. För små båtar, de två stora leverantörerna av satellit-TV är SeaTel och KVH.
4

köpa utrustningen. För satellit Internet, behöver du en parabolantenn och en dator. För Wi-Fi eller mobiloperatör, en bärbar dator med antingen inbyggd Wi-Fi eller ett trådlöst nätverkskort kommer att göra susen. För satellit-tv behöver du en tv, en parabol och en kontrollbox.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103450.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.