Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Problem med Överbelastning en båt Winch När Laddar

En båt vinsch är en elektrisk motor som förvandlar en trumma som en metall-kabel är ansluten. Den andra änden av kabeln kan klippas till en båt, så att den kan dras på eller sänkas av av en båt släpvagn, så länge som den släpvagn sitter i grunt vatten eller har rullar Överbelastning en båt vinsch bortom vikt det är klassificerat dra kan orsaka flera problem. Snäste Kablar
p Om du överskrider styrkan av kabeln eller försöka flytta fordonet att vinschen monteras på medan du använder vinschen, kan kabeln knäppa. Den energi som frigörs när den bryter kommer att piska kabeln genom luften, potentiellt skadar någon nära eller skada fordonet.
Utbränd Motors

vinsch använder en DC-elmotor som drivs av bilens elsystem. När en likströmsmotor är överbelastad det kan överhettas, vilket kan smälta motorkomponenter och helt stänga av vinschen tills motorn ersätts. Om detta händer med kabeln förlängs, kan du ha fastnat med en båt halvvägs in eller ur vattnet och inget enkelt sätt att flytta den.
Vehicle Damage

En båt vinsch måste fästas på ett fordon med bultar vid en punkt som kan bära den stam av att dra sin maximala kapacitet. Om du överbelastar vinsch, kan du riva bultarna ur bilen ram eller böja metallen i bilen där vinschen är fäst. I båda fallen kan detta resultera i vinschen kommer fri från fordonet och släppa båten fäst vid den.
Säkerhetsrisker

En överlastad vinsch kunde misslyckas och släpp båt, personer i närheten kan skadas när den glider. De kan också drabbas av ett knäppande kabel, eller brännas av värme från en överhettad vinschmotor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103352.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.