Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Kvicksilver Sport Jet Specifikationer

Mercury Marine grundades 1939 och är en del av den större Brunswick Corp Mercury tillverkar utombordare, inombordare, drevet Sport Jet marinmotorer. Sport Jetmotorer inte använder en propeller eller skegs till makten och navigera båten. Sport Jet använder Jet Propulsion som en vattenskoter för att driva båten. Detta gör Sport Jets tilltalande för båtfolk som måste navigera grunda vattendrag där det skulle vara omöjligt att använda en propeller eller skegs. Allmänna specifikationer

Mercury Sport Jet är ett 153-liters, 60-graders, sexcylindrig motor. Mercury Sport Jet motor cylinderborrhålet har en diameter på 3,5 inches, och dess slaglängd kolv längd är 2,65 inches. Vid full gas, driver Mercury Sport Jet på någonstans mellan 5150 och 5650 varv per minut. Den maximala mängden hästkrafter motorn kan producera är 200. Denna motor har en torrvikt av 367 kg. Torrvikten av en motor speglar dess vikt utan bensin eller nödvändiga vätskor.
Fler Specifikationer

bränslesystem Mercury Sport Jet är en tvåstegs, direkt bränsleinsprutning. Denna typ av system säkerställa att rätt mängd bränsle och luft avges till cylinder i motorn, vilket ökar effektiviteten. Generatorn har en rating uteffekt på 60 ampere, eller 756 watt. Denna motor kyls av råvatten och har också en självdränerande funktionen. Växellådan förhållandet är 1,25-1.
Mer information

Mercury Sport Jet har en trimmad genom akterspegeln avgassystemet. Denna avgassystemet har har dubbla ljuddämpare med 3-tums uttag. Tändsystemet, under tiden, är en digital PCM-system som har tredimensionell kartläggning. Startsystemet på Mercury Sport Jet är datorstyrd och har både elektronisk tryckknapp och nyckel start. Motorskyddssystemet varnar föraren när det är motorn givarfel, låg batterispänning, låg olja, lågt vattentryck, olja systemfel, överhettning, over-rev eller vatten i bränslet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103918.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.