Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Flodbåt kryssningar på floden Wisconsin

Wisconsinfloden är delstatens största flod och kallas ofta "den hårdast arbetande floden i Amerika", med nästan 30 dammar längs vägen. Det flyter nästan genom staten, med början i norra Lac Vieux Desert och reser 430 miles till sydväst Prairie du Chien. Wisconsin är uppkallad efter floden. Chippewas kallade det "Wees-Konsan" (plats för att samla vatten), och Winnebagos heter det "Wees-Koos-crah" (flod av blommiga banker). Ta en skön kryssning på den majestätiska floden Wisconsin för att njuta av dess skönhet och prakt. Wisconsin River Cruises

Wisconsin River Cruises driver flera kryssningar från maj till oktober. Restiderna varierar, från 90 minuter till två och en halv timme, på 76-fots utflyktsbåt, vildmarken drottningen. Den övre våningen har uteservering medan nedre våningen har en matsal för att köpa drycker och snacks. Se örnar bon, lommar, rådjur, ankor, uttrar och massiva knäppa sköldpaddor medan flytande nedför floden Wisconsin på sightseeing kryssning. Middag kryssningen erbjuder liveunderhållning och fredag ​​middag kryssningar inkluderar en pjäs mordgåta. Family Value dag presenterar rabatterat familj prissättning på torsdag sightseeing eller middag kryssningar och inkluderar antingen magi, musik eller berättande för barnen. Söndag har en brunch kryssning och på natten finns det en kryssning för människor som arbetar i den lokala servicesektorn med pizza till salu, dryck specialerbjudanden och teckningar priset. Företaget ber om reservationer men välkomnar sista-minuten walk-ons i mån av plats.

Wisconsin River CruisesJunction of Highways 8 och 47Rhinelander, WI 54.501.715-369-7500wisconsinrivercruises.com
Dells Boat Tours

Dells Båtturer underhåller över en halv miljon turister per år. Utforska övre och nedre Dells från april till oktober, med turer som kör tre-och-en-halv timme var 20 till 30 minuter. Sevärdheter inkluderar majestätiska sandsten klippor täckta med tallar. Turnén har två landstigningar, för att titta på hunden hoppar på Stand Rock och utforska Witches Gulch. Företaget driver olika turer för de övre och nedre Dells och tre speciella turer från maj till oktober. Sunset Dinner Cruise är två och en halv timme och har levande musik, mat och en romantisk promenad genom ficklampa-lit häxor Gulch. Ghost Ship är en 90-minuters natten turné med spöka berättelser om Dells följt av en spöklik shorelanding på häxor Gulch. Nytt år 2011, är förlorad Voyage, en en-och-en-halv rundtur timme natten som fokuserar på en 1943 turné båt som försvann och upptäcktes nyligen i en kanjon på torra land. Reservationer rekommenderas starkt för Sunset Dinner Cruise.

Dells Boat ToursP.O. Box 630Wisconsin Dells, WI 53.965.608-254-8555dellsboats.com
Princess Kay Riverboat Tours

Prinsessan Kay är den enda giltiga paddla båt rundtur i Wisconsin Dells. Det är 83 meter lång, 22 meter bred och rymmer upp till 150 personer. Prinsessan Kay har två full-service barer med mat och dryck att köpa, uppvärmda /luftkonditionerade matsalen och en utomhus övre däck med riklig sittplatser. Turer inkluderar en glass social kryssning, cocktail kryssning eller solnedgång kryssning. Den cocktail och solnedgång kryssningar har levande musik och är två och en halv timme lång, boarding två timmar före solnedgång. De har landskapet av övre Dells och besöka Sunset Rock, krigarens sköld, Coldwater Canyon och häxor Gulch.

Princess Kay Riverboat ToursW1147 River Bay Rd.Wisconsin Dells, WI 53.965.608-254-7193princesskay.com
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103610.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.