Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire en Fuel Skickar Unit

Bränslet sändarenhet som ansvarar för vad bränslemätaren på din bil läser. Det finns två typer av sändarenheterna, den äldre flottören stil, som använder en magnet inbäddad i en flottör som finns i ett rör, skicka läsningar av hur högt i tanken är det flytande, och det finns den nyare stil som mäter elektrisk resistans av volymen av bränsle i tanken. Båda typerna dock är kopplade på samma sätt. Saker du behöver
Rulle isolerade
koppartråd Avbitare
Spray-on isolering
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort negativa batteripolen för att förhindra en oavsiktlig gnista. Öppna luckan till den sändande enheten. Detta är en liten panel ovanför bensintanken, och du kommer att se den sändande enheten ovanpå bensintanken.
2

Klipp två lika stora längder av tråd. Man bör vara tillräckligt lång för att nå baksidan av bränslemätare, och den andra till närmaste jordanslutning. Skala bort ungefär en centimeter från ändarna på båda dessa trådar, och tvinna ihop trådarna.
3

Lossa skruvarna för marken och anslutningar tändning på den sändande enheten. Curl ändarna av trådarna, och loop dem runt dessa två skruvar. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel.
4

Kör tråden från posten märkt "tändning" på avsändaren till tändningslåset. Det bör finnas ett inlägg märkt "SNDR" på switchen. Löd slutet av kabeln till detta inlägg med silver core löda och isolera anslutningen med spray-on isolering när lodet svalnar.
5

Kör den andra kabeln från den sändande enheten till närmaste marken anslutning. Anslut kabeln till posten med samma metod som används för att ansluta kabeln till tändningslåset, och isolera anslutningen. Anslut den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104219.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.