Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar stödben på en båt

Stödben är viktigt om du är trolling på offshore eftersom de hålla linjerna på plats och undvika tovor, vilket brukar hända när det är för många rader. Om stödbenen installeras och används på rätt sätt kommer det att finnas en större chans att lyckas simulera ett fiskstim. Saker du behöver
Marker
Outrigger kit
Hålsåg
Visa fler instruktioner
1

Markera platsen där hålet ska göras på den hårda topp för montering av stödben med markören. Kontrollera att det inte finns några andra saker i närheten av där berget kommer att bli.
2

Skapa ett hål med hål såg på hardtop. Det kommer att vara bäst att använda en 3-tums hål-sågen eftersom det är standard hål för gör-det-själv-stödben kit. Sätt crimp av fästet
3

till hålet och fäst den genom att dra åt klämman. Vissa fästen har lås klipp som en sekundär åtgärd för att hålla fästet på plats. Om din stödben s mount har en, låsa den. Se till att handtaget är minst 7 inches bort från den hårda toppen av båten. Om handtagen är för nära, kan det vara svårt att rotera den när fiskar fångas.
4

Montera stödben komplett med clips till fästet genom att sätta den till röret som ligger på översta delen av fästet. Detta rör är rörlig. När ett stödben är köpt, är delarna oftast förinstallerat förutom fästet.
5

Försök att flytta röret tillsammans med stödben för att se om det kommer att flyttas smidigt. Vrid den åt vänster, höger, uppåt och nedåt. Kontrollera också om handtaget roterar smidigt och linjerna kommer att följa rotationen. Om det är svårt kan du justera det så att det blir smidigare. Vissa fästen har rattar för att justera jämnheten av röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103733.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.