Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man använder Optima Marine Batteries

Optima marina batterier är gjorda för båtliv användning. Dessa batterier är också känd som DC-batterier, vilket står för djup cykel. En marin batteri driver starter att vända på motorn och båtens lampor och radioapparater. Ett Optima batteri ansluts till båtens motor via röda och svarta kablarna. Innan du fäster och använder batteriet, se till att båten motorns kablar är fria från korrosion. Saker du behöver
Cola och tandborste (tillval) katalog Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna båtens batteri bostadsområde. Inspektera batterikablarna för korrosion. Om det inte finns korrosion, tvätta bort det med hjälp av en tandborste doppad i en cola-baserad soda. Syran i cola bryter ner korrosion orsakad av batteri syror.
2

Pop Optima batteriterminalstorlekar caps utanför terminalerna för att exponera metall anslutningar batteriterminalstorlekar. Anslut den röda kabeln båtmotor till Optimas röda terminalen. Fäst den svarta kabeln till den svarta terminalen. Använd en skiftnyckel för att dra åt dem till terminalerna.
3

Slå på båtens ljus eller radio för att testa batteriet och anslutningen. Stäng batteriluckan bostäder och försök starta motorn för att testa batteriet.
4

Rengör batteripolerna och kablarna varje två eller tre veckor för att låta anslutningen säker och produktiv.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104124.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.