Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Quicksilver Commander styrinstruktioner

Mercury Marine inte längre tillverkar Quicksilver Commander motor och controller, men tusentals är fortfarande ute på vattnet, gör sina uppgifter. Från Quicksilver panel kontroll, kan du justera båtens trim, eller vinkel i vattnet, för att höja din båge till lämplig nivå i olika väderförhållanden och i olika hastigheter. Du kontrollerar större delen av Quicksilver Commander systemet från styrenheten armen, men som har en gas-bara-knappen och släp kontroll. Du använder det som du skulle mest vanliga enarmade styrenheter. Instruktioner
1

Slå på båten, med din Quicksilver Commander gasreglaget i upprätt eller neutralläge.
2

Tryck din gas släpptes knappen på handtaget och flytta kontrollen arm antingen en position framåt eller en position bakåt, beroende på om du kommer att gå framåt eller bakåt.
3

Drive i öppet vatten. Vänd justeringen omkopplaren på armen av din Commander gaspådrag från "Auto" till "Manual". Tryck på "Upp" eller "Ned"-knappen på befälhavarens instrumentpanelen för att justera trim manuellt. Ställ tillbaka omkopplaren till "Auto" för att återgå till automatisk trim funktion.
4

Tryck på "Trailer" knappen manuellt för att få hjälp när dragande en annan båt.
5

Bemästra grunderna i båtens reglage, om du just nu är att lära sig att använda en vanlig enarmad gaspådrag. Korrekt övervakning mätarna och backning med precision med din Quicksilver Commander kommer att ta lite övning och är nödvändig för att bevara din båt och båtarna andras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103356.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.