Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar mattan i en Bass Boat

spenderar tillräckligt mycket tid fiske eller avkoppling på sjön i din bas båt under varma sommarmånaderna och din matta kommer att börja visa slitage. Exponering för vatten ruttnar trägolv av bas båtar, men om du byter mattan när det slits ut, kan du förlänga livslängden på din båt. Oavsett om du köpt en begagnad bas båt eller slet ut mattan i din nya, kan du återställa mattan och returnera din bas båt till nyskick. Saker du behöver
Sheetrock blad
Kemiskt resistenta handskar
Aceton
Vakuum
fuktig trasa
Matta borste
Paint eller murslev
Spray bindemedel eller lim
kavel
svart markör
Kontakta cement
stjärnskruvmejsel
mattkniv
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla skruvar, bultar, fixturer, fack lock, handtag och gamla mattan från båtdäck. Sätt små bitar i plastpåsar för att hålla från att förlora dem.
2

Skrapa alla lim från däck och lock fack med en plåt-sten blad. Detta kan ta mer än ett pass för att ta bort limmet. Aceton hjälpmedel i limborttagning, men ta försiktighet att använda handskar som är kemiskt resistenta. Vidare, rengöra området genom att dammsuga damm och avlägsna skräp jarred förlora genom skrapning. Torka området med en fuktig trasa. Addera 3

Skär mattan till storleken börjar med däcket. Lämna lite extra för att göra det möjligt för trimning. Lägg märke säden på baksidan av mattan. All spannmål ska gå i samma riktning när mattan är på plats.
4

Ansök eller spraylim jämnt till ytan, arbetar en del i taget. Lim kan appliceras med antingen en borste eller en murslev. Mattan på limmet
5

position. Arbeta en brödkavel från mitten och ut mot kanterna, lämna en tum extra i kanterna för trimning.
6

Kör en stjärnskruvmejsel längs kanten. Detta kommer att fungera på mattan i hörnen och skapa ett veck för trimning.
7

Klipp längs kanterna med en mattkniv på en 45-graders vinkel. Se till att inte skära mattan för kort och lämna en lucka exponera trä.
8

Sätt fack lock på den uppochnedvända mattan med spannmål placerad i samma riktning som däcket. Med hjälp av en svart markör, rita runt varje lock möjliggör en extra 1 ½ inches på alla sidor för trimning.
9

Ansök kontakta cement till locket och placera den på mattan backar upp och ned. När limmet börjar att ställa in, skära en 90-graders-vinkel bit från varje hörn och vira mattan runt kanterna, säkra den med klister.
10

Kör en stjärnskruvmejsel runt kanterna. Klipp längs globlinjen på en 45-graders vinkel med en vass mattkniv.
11

Cut utrymme i mattan för luckan drar och handtag. Byt ut alla fack lock och fixturer efter limmets torktid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104097.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.