Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att lysa upp en båt för nattetid Tours

Lägg till ett helt nytt inslag i din båttur genom att ge turnén på natten. Night Time turer ge besökarna möjlighet att se landskapet på ett helt annat sätt. Du kommer att vilja tända din båt nog så att folk kan se varandra och se sig runt båten. Samtidigt, vill du inte så mycket ljus, så att folk inte kan se landskapet omkring dem. Hitta den perfekta balansen när du tänder upp en båt för turer nattetid. Saker du behöver
Mini rep ljus
Buntband
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Bestäm om du behöver batteridrivna lampor eller om Du kan använda traditionella plug-in-typ belysning.
2

Köp utomhus rep belysning. Se till att du får lampor som är speciellt gjorda för utomhusbruk, eftersom dessa lampor kan vara föremål för väder som inomhusbelysning inte kan uthärda. Rep belysning är lättare att sträng än andra mini lätta slag och kommer inte att fastna så lätt på nät eller små föremål på båten, enligt Splash Vision.
3

använd lampor sparsamt. En enkel sträng kantar kanten av räcket och några trådar hängde från toppen av båten till fören kommer att vara tillräckligt för att tända båten samtidigt tillåta turister att se landskapet utan att påverkas av för mycket ljus.

4

Bifoga lamporna med buntband eller tejp som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104142.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.