Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

De Specifikationer och vikt för Honda 90 Outboard

Honda Motor Company grundades 1948 i Japan. Företaget ursprungligen endast producerade motorcyklar och motorer för motorcyklar. Idag producerar Honda en uppsjö av motordrivna produkter. Honda 90 utombordsmotor är producerad av Hondas Honda Marine tält. Denna motor anses vara medelstora och är den mest tekniskt avancerade och kraftfulla medelstora utombordsmotor produceras av Honda. Motorspecifikationer

Honda 90 är en 1496 cc, fyrtakt, fyrcylindrig motor. De cylinderloppet av denna motor har en diameter på 3 inches och slaglängden kolven är 3,5 inches lång. Det ventilsystem för denna motor är en enkel överliggande kamaxel som styr motorns 16 ventiler. Honda 90 använder ett flytande kylsystem. Bränslet levereras till motorns cylindrar genom programmerad bränsleinsprutning.


Prestandaspecifikationer Vid drift vid full gas, eller WOT, driver Honda 90 på någonstans mellan 5300 och 6300 varv per minut. Toppen märkeffekt denna motor är 90 hästkrafter vid 5.800 varv per minut. Honda 90 har en mikrodator programmerad tändsystem och en elektroniskt styrd startsystem. Denna motorn smörjs med en våt-sump systemet.


Vikt Specifikationer Honda 90 erbjuds som två trim modeller, L-typ och X-type. Båda dessa klippningar har samma motor specifikationer, men X-type kommer med mer standardutrustning än vad den L-typ. Den torra vikten av L-typ är £ 359. medan den torra vikten av X-typ är £ 365. Den torrvikt speglar vikten av motorn utan bränsle och ingen av de nödvändiga vätskor.
Andra Mått

Honda 90 varnar föraren när det är låg olja tryck, överhettning och over-rev. Generatorn som styr den elektroniska starten av motorn har en uteffekt av 44 ampere, medan batteriet hos motorn har en uteffekt av 35 ampere. Honda 90 är 18,9 inches bred.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103996.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.