Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Inter-Island båtturer i Hawaii

Flyget är det vanligaste transportsättet mellan Hawaiiöarna, men båt resor erbjuder havsutsikt nivån marina livet som valar och delfiner, spektakulära havsklippor och branta, grönskande vulkaner. Det finns flera möjligheter att resa mellan öarna med båt eller fartyg. Eftersom de öar som utgör Maui County (Maui, Lanai, Molokai och Kaho'olawe) är relativt nära varandra, mycket av den inter-ön flotta är koncentrerad till området. Hawaiiöarna Cruise

Många av de stora kryssningsfartyg operatörer, särskilt Princess, Royal Caribbean och norska Cruise Lines, erbjuder Hawaiiöarna kryssningar, med anlöpshamnar på Oahu, Maui, Kauai och Big Island. De resvägar och kostnaden varierar beroende på kryssningsrederi och vilka typer av paket. De flesta kryssningarna avgår från Honolulu, men några av de längre resvägar lämnar från West Coast hamnar som San Diego eller Los Angeles.

HawaiiCruises.com

Semester to Go

5851 San Felipe

Suite 500

Houston, Texas 77057

800-338-4962

hawaiicruises.com

Maui och Lanai
Expeditions

driver en färja mellan öarna Maui och Lanai. Fem avgångar är planerade under dagen, sju dagar i veckan. För besökare till öarna, biljetter är $ 30 varje sätt för vuxna och $ 20 varje sätt för barn. Rabatterade priser finns tillgängliga för Hawaii invånare med ett giltigt körkort. Färjan avgår från hamnen i Lahaina på Maui och resor till och från Lanai färjeläget.

Expeditions

658 Front St

Suite 127

Lahaina, Maui, Hawaii 96761

808-661-3756

800-695-2624 avgiftsfritt

go-lanai.com


Maui och Molokai

Maui Prinsessan och Molokai Prince färdas mellan Lahaina Harbor, Maui, och Kaunakakai Harbor på Molokai. Den 90-minuters resa är planerad två gånger dagligen måndag till lördag, och en gång på söndagar. I september 2010, biljettpriser är $ 55 varje sätt för vuxna och $ 28 varje sätt för barn i åldern 4 till 12 år.

Molokai Ferry

866-307-6524

molokaiferry.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103709.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.