Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man kör Motorbåtar

Körning motorbåtar är inte helt annorlunda att köra bil, men det finns några viktiga punkter att tänka på. Den första och viktigaste är att en båt inte slutar på samma sätt som en bil gör. Du måste manövrera eller bromsa genom att upphöra den drivkraft i båten snarare än att bara slå bromsarna. Instruktioner
1

Starta båten i vattnet, förtöja båten till slutet av bryggan, och sedan parkera din bil och släpvagn.
2

klättra ombord på båt och sedan kasta loss från kajen. Förarsätet är på höger sida. Den gasreglaget spaken ligger precis till höger om ratten. Du bör ha den inställd på "0" när båten inte är påslagen.
3

Slå på båtens tändningslås med gasreglaget inställd på "0." Dra tillbaka gasreglaget får båten att röra sig bakåt, samtidigt som du trycker gasreglaget framåt kommer få båten att gå framåt. Dra tillbaka gasreglaget något samtidigt styra rodret i båten bort från kajen. Använd mycket lite gaspådrag för att undvika skador på båten genom att slå bryggan.
4

gira 180 grader mot det öppna vattnet och skjut gasreglaget framåt med högst 1/8 gaspådrag. Du kommer att se en serie bojar längre ut i vattnet. Tills du når dem bojar, är din hastighet begränsas. Titta till vänster, höger och framför er för andra båtar som lämnar eller kommer in i dockan.
5

Passera bojar och bestämmer önskad kurs. När det är möjligt, ge andra båtar en bred kaj för att undvika kollision. Skjut gasreglaget till hälften för att påskynda båten och få en känsla för fart och kontroll av båten innan du försöker öka hastigheten ytterligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104414.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.