Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att rengöra en Mercruiser Flamspärr

Den flamskydd på en Mercruiser båtmotor är monterad över toppen av förgasaren. Syftet med ett flamskydd är att släcka eventuella lågor som kan bli följden av överdriven förbränning. Den flamskydd kommer inte bara att släcka lågan, men det kommer också att förhindra att eld eller brand från att sprida sig till andra delar av förgasaren eller motorn. I slutändan kommer flamskydd skyddar också några människor som är nära förgasaren när det alltför förbränning sker. Rengöring av flamskydd på ett konsekvent sätt kommer att hålla avledare fungerar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Bucket
flytande diskmedel tvål
Rent vatten
Rena trasor
Tryckluft med slang bifogad
Momentnyckel
Socket set

Visa fler instruktioner
1

försiktigt dra slangen vevhusventilation bort av flamskydd och ventilkåpan. Placera slangen på en torr yta.
2

Lossa och ta bort muttern och brickan från toppen av flamskydd med en skiftnyckel. Placera mutter och bricka i ett säkert område. Dra flamskydd bort av Mercrusier förgasaren och placera den på en torr yta.
3

Tvätta hela ytan av flamskydd med rent tvålvatten. Skölj tvålvatten bort med rent vatten. Torka flamskydd torrt med en ren torr trasa.
4

Använd tryckluft för att blåsa ut hela flamskydd för att ta bort eventuellt skräp och att helt torka flamskydd.
5

Placera flamspärr tillbaka över den övre delen av förgasaren. Placera brickan över tappen och skruva fast muttern ordentligt. Slutför dra åt muttern med skiftnyckeln. Dra åt muttern till 106 inch pounds med en momentnyckel och en socket.
6

tillbaka slangen vevhusventilation tillbaka på flamskydd och ventilkåpan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104516.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.