Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur ansluta repet till en båt Anchor

Repet red är ett utmärkt alternativ för båtar 35 fot och under. Kedjan red ger mer säkerhet, men vid en allvarlig kostnad för båtens prestanda, för mindre båtar. Rep red, är lättare, visiret väl på fördäck utan att köra fören ner i chop, sänkt hastighet, ytterligare, distribuerar linjen och hämtar utan påhäng av en vinsch eller besväret att mata den genom hawsehole. Det låter bra, eller hur? Innan du går ut på vattnet, dock fästa repet red till ditt ankare. Binda en miniatyr flamländska Eye är den enda komplex del av processen. Resten är kakan. Saker du behöver
60 till 100 fot tredelat nylonrep
30 till 50 meter galvaniserad kätting-bly | 35 - till 45-lb. uni-fluke ankare med roll-bar
Anchor vridbar schackel
6-tums kite string
Knife
Silvertejp
KRYMPSLANG
Hårtork
Lättare

Visa fler instruktioner
1

Seize raden ovanför den punkt där du kommer unlay flätan,. lämna en ungefärlig längd av 15 gånger linjens diameter
2

ordentligt fästa den gripa punkt med en konstriktor knut, med hjälp av draken strängen.
3

Smält spetsarna på tre unlaid strängarna med användning av en tändare. Med silvertejp, fast linda de smälta tips, avsmalnande dem till en punkt.
4

Pass två strängar av linjen genom ögat på kedjan-bly och krympslang. Sedan passerar den tredje strängen genom ögat och krympslang, men från motsatt håll.
5

Dra alla tre trådar tight, så att beslagta punkten är i jämnhöjd med ögat av kedjan. Applicera hårtork på sin högsta inställningen, krymper slangen till storleken.
6

Splice vardera av strängarna tillbaka in flätan av linjen ställning slut, över en och under den andra. Twist trådarna och dra dem genom hårt med varje veck. . Gör detta tre gånger
7

Använda kniv, skär 1/3 av strängarna "svans, värma bladet med den ljusare först, för att smälta rad som det skärs
. 8

Tuck trådarna dubbelt mer. Applicera kniven igen, efter uppvärmningen bladet, att skära bort överflödigt längd, lämnar strängen tips spola till stående änden. Din miniatyr flamländska Eye (eller kedja skarv) är avslutad. För att slutföra hela processen du fäster bara kedjan-ledningen till uni-flyet ankare med ankare vridbar schackel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103441.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.