Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

2002 Seadoo Speedster specifikation

BPR tillverkades 2002 Sea-Doo Speedster. Dess grundare var Joseph-Armand Bombardier i 1937, och företagets första produkt var en bandvagn för att resa genom snön. År 1968 släppte företaget den första Sea-Doo vattenskotrar. Idag gör företaget vattenskotrar under Sea-Doo varumärke, snöskotrar under Ski-Doo/Lynx varumärket, och terrängfordon enligt Can-Am varumärke. Det äger Evinrude och Johnson märken av utombordare-motorer. Motor

2002 Sea-Doo Speedster hade en V6 EFI Mercury M-Jet tvåtaktsmotor med 240 hästkrafter och en elektrisk startmotor. Motorn hade tungventilen induktion och ett vattenkylt vatteninsprutning avgassystem. Motorn hade rörlig ränta oljeinsprutning för smörjning från en tre-liters oljebehållare och var växeldrivna. Bränslesystemet var EFI Multi-point insprutning och båten hade en kapacitet på 40 liter bensin.
Drivlina

Speedster hade en jet-enhet, med en 7,25 tums fyrbladig fläkthjul av rostfritt stål. Den hade en blandad flöde, stora volymer enstegs jetpump. Den styrmunstycket svängningsvinkel var 26 grader och enheten skulle arbeta på ett minimum av 35 inches vatten. Båten hade en manuellt justerbar trimplatta och en weedless, "Hydro-Surge" intag galler. Avgassystemet var en power-tuned dubbla ljuddämpare som lämnat genom akterspegeln.
Skrov och funktioner Deck

skrov 2002 Speedster var av glasfiber och balsa komposit. Bränsletanken, oljetank, säten och främre lagring omslaget var polyuretan. Båten hade rostfritt stål och akter öljetter, förtöjningsknapar, handtag grab och en badstege. Den hade en förare och passagerare konsol, förvaringsfack i fronten och bak, skidförråd och en inbyggd is bröstet. Stammen hade mattan. Båten hade också mattan, och en matta däck och plattformen var frivillig. En bakre skid-dragkrok och en skida inlägg kom som standardutrustning.
Cockpit

cockpit presenterade en hastighetsmätare, varvräknare och bränsle /olja mätare. Den hade en spegel, mugghållare och en vindruta. Swivel skålade säten var standard för föraren och tre passagerare. Båten hade också en AM /FM /CD-radio.
Säkerhetsfunktioner

2002 Speedster hade en säkerhetslina, en RPM limiter och en överhettningsskydd enhet. Båten hade lanternor, ljus däck och ett horn. En automatisk länspump och switch var standardutrustning.
Mått och vikt

2002 Sea-Doo Speedster var 198 inches lång och hade en stråle av 91 inches. Det skulle utarbeta i 12 inches av vatten och hade en död ökning med 20 inches. Vikten på båten var £ 1710., Och det hade en maximal kapacitet av 905 lbs av passagerare och bagage medan rörelseresultatet i lugnt vatten. Det skulle hålla fem passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104029.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.