Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

US Port säkerhetsrutiner

Efter händelserna den 9/11, US-port och gränssäkerhet har blivit ett allt vanligare problem. En ny gren av regeringen, Department of Homeland Security, skapades för att organisera insatser för flera myndigheter som övervakar säkerhetsfunktioner på 326 mark, flygplatser och hamnar för inresa till landet. Var och en av dessa tre porttyperna genomför olika säkerhetsåtgärder för att säkerställa en effektiv, men ändå säker, transport i och ut ur landet. Gränssäkerhet

Människor passerar en port för inresa till USA via bil sänds genom en primär inspektion av ett ombud för Bureau of Customs and Border Protection (CBP). Detta innebär en kort intervju, en kontroll av identifiering och resehandlingar, såsom pass och en fråga av Interagency Border Inspection System, som korsreferenser multipel invandring och information som rör brottsbekämpning system till Garner huruvida den enskilde enligt inspektionen utgör ett hot mot säkerheten. Om ett säkerhetshot misstänks, måste resenären genomgå en sekundär inspektion. Detta innebär en mer omfattande intervju och ytterligare granskning av resehandlingar.
Air resor |

flygresenärer föremål för samma kontroller av mark resenärer. Det finns ytterligare säkerhet i stället för flygbolag och flygplatser. Alla flygbolag är skyldiga att lämna en avancerad passagerarlista så CBP kan förbereda i förväg för eventuella personer som kan utgöra en säkerhetsrisk. Transportation Security Administration (TSA) har en pre-screen program incheckning av passagerare som kallas Secure Flight som kontrollerar alla passagerare namn mot en terrorist bevakningslista. Utöver dessa åtgärder, sätter Federal Air Marshal Service-agenter i vanliga kläder på flygningar bedöms vara hög säkerhetshot. Under de två åren efter 9/11, svarade dessa marskalkar till mer än 2.000 säkerhet situationer och anhållits eller häktats 28 personer.
Hamnar

USA har mer än 300 floder och hamnar med 3.700 last och terminaler passagerare. Mer än 6 miljoner lastcontainrar in i landet varje år. Det är nästan omöjligt för CBP att fysiskt inspektera varje behållare, men den har genomfört flera åtgärder för att förbättra hamnskydd. Fartyg måste lämna in en detaljerad fraktmanifest om innehållet i sina behållare på minst 24 timmar före ankomsten i hamn. Detta gör att CBP att skilja högrisk transporter från ofarliga laster. Tull-Trade Partnership Against Terrorism kan företag att påskynda sin importen om de genomgår en grundlig undersökning av deras affärsmetoder och partners.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103676.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.