Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

New Yorks hamn Dinner Cruises

För en unik matupplevelse, överväga en New York Harbor middag kryssning. Du kan ta en tre timmars middag kryssning, i alla väder, i en av tre båtar eller ett glas-innesluten skepp, där du kan äta i lyx och se den berömda New York skyline och Frihetsgudinnan från flera håll. Lyssna på musik och gärna resa ljuset fantastiskt runt riklig dansgolv. Bateaux New York
njuta av gourmetmat på en middag kryssning.

Bateaux New York, del av Anden Cruise Line, är en fantastisk, helt i glas fartyg där du enkelt kan se sevärdheterna. Bateaux New York erbjuder kryssningar gourmetmiddag med levande musik och dans samtidigt som du reser Hudson och East floderna. Kryssningen är som en flytande sightseeingtur som går förbi guvernör och Ellis öar, Brooklyn Bridge, South Street Seaport och Empire State Building. Fartyget är klimat-kontrollerad och går ut i alla väder. Vid bra väder, kan du promenera en av de två yttre däck.

Bateaux New York erbjuder gott om plats för två, fyra och åtta, medan större grupper kan njuta bankett sittplatser som inte inkräktar på de mer intima tabeller . Kaffe, te och iste ingår i biljettpriset. Alla andra drycker kan köpas ombord. Bateaux New York förfrågningar jackor för män och cocktail klänning för kvinnor. Medan det finns ingen rökning i matsalen, får rökare använda utomhus observation däck. Det finns inga särskilda priser för barn.

Spirit CruisesPier 62, Chelsea PiersWest 23 StreetNew York, NY 10011 (866) 817-3463 Bateauxnewyork.com
World Yacht

Kryssning förbi New York landmärken.

Dine som en VIP på gourmetmat ombord hertiginnan, en av World Yacht tre båtar, medan cruising Hudson och East floderna. Ät i en två-nivå matsal och dans till nyskriven musik med en DJ på huvudnivån. Promenera på de yttre däck och titta på solnedgången. Du kommer att se inspirerande Frihetsgudinnan som hertiginnan kryssningar närheten.
P Det är rökning förbjuden utom på de yttre däck. Kaffe och te ingår, men läsk och alkohol är extra. Skatter och dricks ingår inte i små grupper. Var noga med att boka i förväg. Även walk-ons är acceptabelt om det finns plats, reservationer garantera sittplatser. Barn 14 och yngre får 15 procent rabatt på middag kryssning priset, och det finns ingen avgift för barn under 2 Review

World Yacht MarinaPier 81, West 41st StreetNew York, NY 10036Worldyacht.com (800) 498. - 4270
Skyline Princess

En middag kryssning på Skyline Princess är perfekt för familjeutflykter, med mindre formella atmosfären i en "skyline buffé" eller en middag kryssning buffé med privata sittplatser. Buffé middag ingår revbensspjäll, fyllda kyckling scaloppini eller bergtunga med krabbkött. Horisonten buffén inkluderar kockens urval av aptitretare och en caesarsallad. De flesta drycker är en extra kostnad, inklusive alkohol. Middag ingår te och kaffe. Musik från en DJ medföljer middag. Klädkod är ledig, och jackor behövs inte, men Skyline Princess tillåter inte jeans eller sneakers på kryssningen.

Skyline PrincessWorlds Fair Marina, Pir 1Flushing, NY 11368Skylinecruises.com (212) 757-7567 Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103556.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.