Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en VHF-radio på bryggan på en Yacht

En VHF-radio är en viktig bit av redskap för varje båt som seglar till öppet vatten. Yachts av alla storlekar har VHF-radio i kommandot däck eller stuga som används för att prata med andra fartyg, och för att sända ut nödsignaler. En monteringskonsol används typiskt för att hålla den marina VHF-radio och mikrofon. Montera fästet på akterspegeln, väggar eller nära ratten, beroende på dina behov. Saker du behöver
Borrmaskin-skruvdragare
silikon täta
Marker
Visa fler instruktioner
1

Placera fästen hållaren mot den yta där radion kommer att monteras. Markera skruv set-hål med markören och borra upp hålen.
2

Skruva monteringsplattan-konsolen till ytan med hjälp av fästets skruvar (medföljer de flesta VHF-radio). Placera radion kroppen i hållaren vaggor och vrid justerskruvarna ringer snäva att säkra radion på plats.
3

Skruva fast batteriet ledningar på baksidan av radion, och se till att gå röd till röd, svart till svart och vitt till marken skruven. Kör kablarna till batteriet och fäst trådarna enligt terminal färg och tråd (röd-röd, etc.).
4

Anslut mikrofonen till MIC-uttaget på VHF-radion. Slå på strömmen, dubbelklicka på mic-tangenten och lyssna efter kontrollampa "klicka" på radion högtalaren för att indikera att det fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104443.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.