Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur kan man stärka akterspegeln för en båt

Skydda akterspegeln på en trä båt görs genom att stärka utsidan av akterspegeln. Du kan göra detta genom att innesluta akterspegeln i glasfiber. Glasfiber är ett material som är gjord av glasfibrer som är stel och hård. Arbeta på båtens akterspegel bör göras när båten har tagits upp ur vattnet. Att förbereda glasfiber du kommer att kräva rätt material. Saker du behöver
Medium-grit sandpapper
Måttband
3, 1-gallon skopor till glasfiberharts
Aceton
Glasfiber katalysator
Paint omrörare
liten roller
Brush
glasfiberväv
Saxar
Gelcoat
Visa fler instruktioner
1

Sand färgen eller återstående avsluta av akterspegeln med medellång-grit sandpapper. Du vill inte ha några beläggningar eller andra rester på akterspegeln.
2

mäta bredden och höjden på akterspegeln med måttband. Anteckna mätningen på en bit papper.
3

Blanda glasfiber harts i en 1-liters hink. Lägg aceton tills hartset har en vattnig konsistens. Tillsätt glasfiber katalysator till hartset. Blanda med måla omrörare. En liter av hartset kräver ungefär ¼ av ett rör av glasfiber katalysatorn.
4

Applicera glasfiberharts till träet med en liten roller. Använd en borste för områden som du inte kan nå med rullen. Vänta minst 30 minuter för harts för att tränga in i träet.
5

Mät och kapa glasfiberväv till det mått du noterade. Skär glasfiberväv med hjälp av sax.
6

Blanda mer av glasfiber hartset i en annan 1-liters hink användning av samma metod och uppgår ingrediens som den första omgången.
7

Applicera massan akterspegeln med rullen. Placera glasfiberväv på akterspegeln och sedan tillämpa mer glasfiberharts att väta glasfiber duk. Låt glasfiberharts att hårdna.
8

Sand eventuella ojämna områden släta med sandpapper.
9

Blanda en annan sats av glasfiber harts och katalysator i ett tredje 1-gallon hink och applicera ett lager på akterspegeln med rullen. Placera en annan bit av glasfiber duk på akterspegeln och fukta den med harts. Låt glasfiberharts att hårdna.
10

Sand de torkade glasfiber släta med sandpapper. Avsluta akterspegeln genom att applicera ett lager gelcoat. Om föredras, kan ett andra lager av gelcoat appliceras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104271.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.