Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bestämma värdet på en båt

Sälja din båt kräver att du bedöma den noggrant för att få bästa pris. Det kan vara en utmaning att sätta rätt pris på grund av din historia och känslomässigt engagemang till båten. Instruktioner
1

Tänk båtens "verkliga ålder" och faktor standard avskrivningar. Båt värden sjunka kraftigt under det första året. Kontrollera med N.A.D.A. Marine handledningen på nätet för en exakt startvärde för båtens märke, modell och ålder.
2

Titta på olika onlinetjänster båt objekt i listan för att få en uppfattning om vad andra begär för liknande hantverk. Det hjälper om du kan hitta en exakt kopia i samma del av landet. Platsen gör en skillnad.
3

Undersök skrovet på din båt kritiskt. Leta efter några hack, docka hudutslag, skrapsår, saknade bitar av glasfiber, bucklor i metall och sprickor i gummi eller plast bitar. Det är normalt för en båt att visa lämplig ålder, men köparen förväntar sig att priset för att återspegla det verkliga tillståndet. Den strukturella integriteten av skrovet är i främsta rummet vid bedömningen av värdet. Du måste reparera eventuella skador som äventyrar skrovet till den grad av läckage, röta eller hängande.
4

Se till att motorn går bra och är helt servad för lämplig tid på året. Förhoppningsvis har du fullständig underhållsdokumentation. Den näst viktigaste komponenten är motorn och dess komponenter. Varje fel delar i drivsystemet minskar kraftigt båtens värde. I själva verket, ett skrov, är oavsett hur bra skick, värt mycket lite utan en stark, fungerande motor.
5

Gör en lista över de valfria objekt som du kommer att inkludera med försäljningen av din båt . Kontrollera objekten, såsom flytvästar, är i gott skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103604.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.