Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Hyr jag en flod Båt på St Johns River?

Houseboating är ett underbart sätt att spendera tid och bygga minnen med vänner och familj. Du kan njuta av den föränderliga landskapet av floden, letar efter blommor eller alligatorer som de sola sig längs stranden av St Johns River i Florida. Fisk lättjefullt från däck. Dra upp i en park. Leta efter manater och andra marina livet. Upptäck de grunda biflöden som matas in i floden. Saker du behöver
giltigt körkort
Visa fler instruktioner
1

Kontakta ett av de många företag som hyr husbåtar på St Johns River, som St Johns River Escape i Sanford, Helms Holly Bluff Marina i DeLand eller två i Georgetown. Du måste ha ett giltigt körkort och vara äldre än 25 för att hyra en husbåt.
2

Fråga om husbåt storlekar, inklusive antal rum och antal personer vardera kommer att sova. Fråga om kostnad, som under högsäsong under 2010 varierade från ca $ 1200 till $ 2800 per vecka. Några av de punkter som kan påverka hyran är husbåt totala storlek (38 fot till 53 fot), antalet sovrum, antalet badrum och vilka typer av inredning.
3

Gör din bokning och lämna ut din personliga information, såsom namn, adress och telefonnummer.
4

Betala erforderlig deposition med kreditkort eller skicka en check om det är acceptabelt. De företag som anges här krävs en $ 500 insättning under 2010.
5

Ankomst till hamnen i tid på din första dagen i hyra. Presentera ditt körkort och vara beredd att underteckna ett avstående från ansvar. Ta några personliga saker du behöver, såsom kläder och medicin. Ha myggmedel och en giltig Florida fiskekort om du planerar att fiska från husbåt. Ta någon mat du behöver i kylare packad med is eftersom de flesta kylskåp på husbåtar är små. Få massor av vatten för att dricka om du föredrar buteljerat vatten till stadens vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103650.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.