Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man rengör den marina tillväxt på en utombordsmotor

Utombordsmotorer är effektiva drivsystem. De ger riktad dragkraft för styrfart i kraft, och underbenet har en folie form som ger styrfart när du har framåt och motorn är i neutralläge. Denna folie form och propellern åberopa laminärt flöde för att fungera korrekt. Marine tillväxt, såsom havstulpaner och musslor, stör denna laminärt flöde och ruiner effektiviteten av folien former som leder till dålig styrfart och förlust av hastighet på grund av dra. Marine tillväxten kan lätt avlägsnas och måste göras minst en gång per säsong, vanligtvis i början av säsongen. Saker du behöver
makt bricka
Scraper
Dust Sandpapper mask
(80 grit) katalog Orbital Sander
Paint (motor färg eller botten färg) katalog Paintbrush

Visa fler instruktioner
1

högtryckstvätt de drabbade områdena. Blås bort alla musslor, slime, och gräs med en högtryckstvätt.
2

skrapa bort havstulpaner. Avlägsna de toppar av havstulpaner, men försök inte att skrapa bort baserna. Var försiktig att du inte Jigg inte underbenet, som är gjord av aluminium och har en tendens att vara lite mjuk. Högtryckstvätt området igen och låt det torka.
3

Sätt på ansiktsmask. Sand utanför vitkindade baserna. Flytta sander i ett mönster över området tills alla baser och färg slipas bort. Se till att ytorna är släta och fria från ojämnheter eller oegentligheter.
4

Måla underbenet. Spraya på originalet oss måla med en sprayburk eller pensel, eller med en god kvalitet botten färg. Färgen appliceras i tunna lager för att undvika rinningar som kräver slipning, lägga mycket arbete på projektet. Låt färgen torka helt innan åter sänka ned motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103479.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.