Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vad är Hydrotech Plywood ?

Hydrotek är en typ av plywood skapats för marina användningsområden. Det används ofta används av amatörer när man bygger sina egna fartyg . Träet gynnas av vissa på grund av sin enhetlig färg och styrka . Det är certifierat av Lloyds of London . Meranti

Hyrotek är gjord av meranti faner. Meranti är en mahogny från Southeast Asia , med färger som sträcker sig från nästan vitt till en mörkt rödaktigt brun . Träet är lägre vikt, vilket gör den populär för båtar , och det har en jämn säd . Meranti har god hållbarhet och isolerande egenskaper .
Specifikationer

Hydrotek använder brittiska BS1088 betygskriterier regler som certifierat av Lloyds . Det hävdar utmärkt styrka på grund av användning av flera skikt i konstruktionen . Alla ansikte fanerytor i Hydrotek bör vara fria av defekter , samt de fronter och ryggar är att ha matchande färger . Kärna fanér ska vara fria från eventuella hålrum . Den har en slitstark betyg och en stabil rörelse rating , med goda arbetsegenskaper .
Funktion

meranti plywood såsom Hydrotek sågar eller borrningar rent , lämnar rundade hörn och kanter . Virket matchar väl från plåt till plåt , vilket ger ett projekt ett enhetligt utseende . Limmet som används på Hydrotek är en WBP vattentät och koka bevis lim , vilket gör träet lämplig för marina applikationer . Den rymmer spikar och skruvar effektivt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103416.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.