Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att fästa en rem till en vinsch

En vinsch är en enhet som vindar och lagrar en rem eller kedja. Det används på dragfordon och andra enheter som drar föremål. Remmen är förbunden med ett föremål, och vinschen drar bandet och objektet mot vinschen. Hur du fästa en rem till en vinsch beror främst på om vinschen själv redan är monterad och huruvida en rem eller kedja är redan ansluten. Saker du behöver
Winch
Strap
Liten skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Anslut vinsch handtag vev till dess gängade axel på vinschen. Vrid handtaget medurs för att trä den på axeln. Handtaget är helt fäst när handtaget börjar vända växlarna.
2

Fäst handtaget på vinschen. Detta görs vanligtvis genom att sätta in en medföljande fjädern i axeln och sedan sätta i och dra en Nyloc muttern med en skiftnyckel.
3

Sprinten spö för vinschen bandet till ett av sina hål i vinschen spolen om du sätter ihop en demonterad vinsch. Om vinschen monteras, ta bort kolvens mutter, dra ut ett hål och ta bort den aktuella rem eller kedja (om det behövs).
4

Skjut din rem är öglan på bulten. Sätt i bulten hela vägen in i spolen och fäst det med sin bricka och mutter.
5

Montera vinschen s "bow stop" genom att ansluta den mindre bandet rullen att vinschen om det inte redan är installerat hjälp av vältens bulten. Den "bow stop" är den öppna platsen framför spolen att bandet färdas genom.
6

Mata den fria änden av bandet ner spolen röret och under valsen. Dra remmen tills dess hela längd körs under valsen och genom fören stopp.
7

Vrid vinschhandtaget medurs för att linda bandet tillbaka genom båge stopp och runt röret.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103927.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.