Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man gör en låt upp på en 95 Chevy Caprice

Slutföra rutinunderhåll på din Caprice kommer att se till att din bil förblir i topp körförhållanden i många år framöver. En av de grundläggande underhållsprojekt för ditt fordon är allmänt känd som en "ställa upp." En stämma upp vanligtvis består av ett antal små arbeten såsom byte av tändstift, tändstift kablar och fördelarlocket. Dessa små projekt kan slutföras i ditt garage på bara några timmar. Saker du behöver
Tändstift
Tändstift trådar
Fördelarlock
Socket
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Caprice. Lokalisera alla de tändstift som är i cylindrarna hos motorn. Koppla bort tändkablarna från tändstiften genom att försiktigt dra bort dem.
2

Följ tändkablarna tillbaka till bilens fördelarlocket. Koppla kablarna från fördelarlocket. Använd skruvmejseln för att ta bort skruvarna som håller fördelarlocket på plats. Ta bort det gamla fördelarlocket.
3

Placera den nya distributören locket på distributören. Använd skruvmejseln för att installera skruvarna som håller locket på plats. Ta nya tändkablarna och koppla dem till rätt terminaler på nya fördelarlocket.
4

Använd en hylsnyckel för att skruva loss tändstiften ur sina hålor i motorns cylindrar. Placera ett nytt tändstift i sockeln och montera tändstiftet i motorn. Vrid hylsan åt höger för att dra dem till 12 fot pounds, är noga med att inte korsa-gänga pluggen.
5

Anslut den andra änden av tändkablarna till var och en av de nya tändstift . Stäng huven på Caprice.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102630.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.