Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur ta hand om skinnklädsel av en Nissan bil

Läder interiörer kan ge din Nissan en lyxig känsla oöverträffad av vanliga tygklädsel. Medan många människor är angelägna om att uppleva utseendet och känslan av läder interiör för sig själva, hur mycket vård och underhåll som krävs för att hålla din skinnklädsel ser sitt bästa kan låta lite nedslående. Lyckligtvis är vård och underhåll för ditt skinn Nissan inredning faktiskt ganska enkelt. Din läderklädsel kommer att gynnas mest av ljus, vid behov, rengöring med noggrann detalj var 3 månader. Rätt skötsel och underhåll kan hjälpa dig att undvika vanliga läder problem såsom sprickbildning och blekning. Saker du behöver
mjuk borste
4 bomull eller mikrofiber rengöringsdukar
Bucket
Mild flytande tvål
läder beskyddare grädde
Vindruta skugga
Visa mer instruktioner
1

Använd en mjuk borste för att avlägsna smuts och damm som samlats på din Nissans skinnklädsel. Var försiktig när du borstar bort smuts och damm för att undvika repor på skinnklädsel i bilen.
2

Doppa en mjuk bomullstrasa i varmt tvålvatten och vrida ur överflödigt vatten. Använd fuktig bomullsduk för att torka av skinnklädsel i din Nissan. Torka bort all fukt kvar på säten med en mjuk, torr bomull rengöringsduk.
3

Applicera en läder beskyddare grädde produkt till en torr och mjuk trasa och använd trasa för att sprida läder beskyddare i ett tunt, jämnt lager över ytan av din skinnklädsel. Låt läder beskyddare krämen att sjunka ner i skinnklädsel enligt anvisningarna på förpackningen.
4

Placera en vindruta skugga i vindrutan på din Nissan när bilen är parkerad i direkt solljus. Vindrutan skugga kommer att förhindra din skinnklädsel från blekning i solen.
5

Städa upp någon mat eller dryck spills på din Nissan skinnklädsel så snart som möjligt. Torka bort utspillt foder eller dryck med en mjuk, torr bomull rengöringsduk. Upprepa steg 2 för att avlägsna eventuella kvarvarande rester från skinnklädsel i din Nissan bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123416.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.