Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man håller en Bilinteriör Cool

Med temperaturer på uppgång, hålla bilen sval skyddar insidan av din bil från sol och värme och hjälper din klädsel håller längre utan att blekna. Blockera solljus från din bil och hålla den svalare också hjälper din luftkonditionering i att vara mer effektiva och inte arbetar så hårt. Saker du behöver
Parasoll
Färgtoning
Solar fan
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil i ett skuggat område, till exempel inom ramen för ett parkeringsdäck eller träd. Undvik direkt solljus när du kan. Om ingen skugga finns, parkera bilen så att solen står den bakre vindrutan istället för framsidan. Detta kommer att hålla din instrumentbräda och ratt svalare.
2

Placera ett solskydd i vindrutan på din bil. Markiser är billiga och fungerar bra för att minska bilens innertemperatur. Blockering strålar från solen också skyddar din dash från att bli för varm och sprickbildning.
3

Tint dina fönster till den lagliga gränsen. Tint fungerar som solglasögon för din bil genom att filtrera solljuset och blockera skadliga ultravioletta strålar.
4

knäcka ditt bilfönster ungefär en tum för att låta värmen att fly. När solen strålar in, kan invändiga temperaturen överstiger utanför temps från 20 till 30 grader. Att låta en del av värmen att fly kan hjälpa till att hålla din svalare kupén.
5

Sätt en sol fan i bilen. Placera den på toppen av fönstret och fläkten kommer att fungera så länge som det finns tillräckligt med solljus. En sol fan kan hålla din bil interiör upp till 30 grader svalare på sommaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123415.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.