Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Dash på en 1995 Mercury Grand Marquis

instrumentbrädan i en 1995 Mercury Grand Marquis består av flera komponenter. Ta bort varje komponent kräver att föraren bort skruvarna från varje del och sedan bända eller dra komponenten utanför fordonet. Det kan vara en ganska tröttsam process, men det är nödvändigt om föraren önskar ersätta den radio eller ändra lamporna på instrumentbräda. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla instrumentpanelen trim genom att bända loss det med en skruvmejsel. Detta inkluderar panelen under handskfacket, panelen under radion och panelerna på sidorna av ratten. Se till att koppla bort de elektriska kontakterna från den mellersta panelen.
2

Ta bort alla skruvarna som håller instrumentpanelen bezel på instrumentbrädan. Det finns två till vänster om ratten, två ovanpå instrumentpanelen, en till höger om ratten, två under radion och en bult under handskfacket. Återigen, använd skruvmejsel för att bända infattningen utanför fordonet. Se till att göra det så försiktigt som möjligt eftersom plasten kan spricka om den tas bort med våld.
3

bort förarens panel side kick under ratten. Den är fäst med två bultar. Avlägsna skruvarna, sedan använda skruvmejsel för att ta bort panelen. Detta kommer att avslöja metallplattan under kick panel.
4

Ta bort de fem skruvarna som håller metallplattan på fordonet och dra plattan ur fordonet.
5

Ta bort de fyra skruvarna som håller instrumentpanelen på fordonet. Koppla den elektriska kontakten från baksidan av instrumentpanelen och dra ut den ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123615.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.