Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort innertaket i en 2007 Hhr

Chevrolet HHR är en retro-stylad bil som infördes 2006 för att konkurrera med Chrysler PT Cruiser och är fortfarande i produktion och med 2010 med endast smärre trimändringar från originalet. Den HHR kommer bara som en femdörrars herrgårdsvagn med en vanlig fyrcylindrig motor och en femväxlad manuell växellåda. Den HHR är en liten bil som delar motorer och tåg kör med Chevrolet Cobalt. I ett stycke gjuten headliner i 2006-2010 HHR är lätt avtagbar för modifieringar, såsom att lägga till en overhead takbelysning, eller utbyte. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort de inre vindruta paneler på vardera sidan av vindrutan genom att backa ut fästskruvarna med en Philips skruvmejsel vrids i moturs riktning. Koppla högtalarkablar (om din HHR har högtalare monterade i paneler) genom att dra ut kontakterna.
2

Bänd plasten trim täcker bort de främre ankare bältes sitter på stolpen mellan fram och bakdörrar för hand. Avlägsna skruven från säkerhetsbälten ankare på varje sida genom att backa ut i en moturs med en skiftnyckel. Ta bort trim omslag från varje pelare genom att dra bort det tills anläggningen clipsen släpper. Addera 3

Ta bort plastskyddet från centrum bromsljus på baksidan av innertaket genom att dra bort det tills innehavet clipsen släpper.
4

Bänd plasten trim täcker off av de bakre ankare bältes placerade bakom de bakre dörrarna. Avlägsna skruven från varje bilbälte ankare. Ta bort beklädnaden bakom den bakre luckan på varje sida genom att dra bort det tills anläggningen clipsen släpper.
5

bort solskydden och klädkrokar genom att backa ut skruvarna med en stjärnskruvmejsel i moturs riktning. Koppla ledningarna anslutningen på backspegeln i mitten av vindrutan.
6

Lyft nackstöd från varje främre och bakre sätet och lägg dem åt sidan. Fäll ner baksätet och luta framstolarna för att göra plats för att manövrera en bit headliner ur bilen.
7

Dra headliner försiktigt ner på ena sidan bort från gummiluckan gummilister. Dra nu den andra sidan nedåt på samma sätt. Arbetet innertaket ner från taket av bilen och vrid den 90 grader för att få den ur en av dörröppningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123387.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.