Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort varningsdekaler Från Visir

Varningsdekaler vidhäftade solskyddet av ett fordon förse konsumenten med viktig säkerhetsinformation. Men efter att ha sett klistermärken upprepade gånger, kan du känna att de är en skamfläck och vill ta bort dem. Ta bort dessa klistermärken kan vara ganska svårt. Limmet som används för att fästa klistermärken till ytor kan hålla sig till tyget av visir. När jag försöker ta bort varningsdekaler, kan visiret är tyget skadas. Lyckligtvis kan du ta bort klistermärken utan att skada visir med hjälp av några få husgeråd. Saker du behöver
Hårtork
Extension Dukar sladd
Tvättsprit
vattenavvisande spraya
Visa fler instruktioner
1

Attach en hårtork till en förlängningssladd och anslut den till ett eluttag inom räckhåll för ditt fordon.
2

Håll hårtork några inches ovanför varningsetikett. Ställ hårtork på en låg eller medelhög värme inställning. Vänd hårtork på och hetta upp varningsetikett med hårtork.
3

Starta vid hörnet av varningsetikett. Applicera värme med hårtork och försiktigt börja dra varningsetikett bort visiret. Fortsätt att tillföra värme och drar dekalen långsamt tills du har tagit bort den varningsetikett från visiret.
4

Fukta en trasa med tvättsprit. Gnid visiret med trasa för att avlägsna eventuella rester kvar från varningsetikett.
5

Spray vattenavvisande spraya direkt på varningsdekaler. Om varningsdekaler finns kvar på ditt solskydd, blöta dem med vattenavvisande spray. Låt sprayen att sitta på klistermärken i flera minuter. Torka av klistermärken utanför visiret med en fuktig trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123556.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.