Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur ta hand om din Audi S högkvalitativt läder

Audi-S-klass är känd för sin höga färgade kvalitet anilin läder. För att behålla sin skönhet, och för att förhindra de skadliga sprickor som kommer från spröda obetingade läder, rengör och vårdar klädseln ofta. Om lädret förblir mjuk och smidig, kommer det att bli mer attraktiv och mer bekväm för förare och passagerare. Saker du behöver
Leather Cleaner Review Vatten
Mikrofiberduk
Läder balsam
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Köp en läder rengöringsmedel med ett pH-balans 5-5,5. Någon högre pH-balans, och du riskerar att ta bort garvämnen. Se till att lädret har svalnat innan rengöring
2

Doppa en mikrofiberduk i vatten, tills det är fuktigt. Spray läderrengöring direkt på duken. Rengör en sektion av bilen vid en tid, till exempel förarens ryggstödet. Tvätta försiktigt, vara säker på att rensa ut sömmarna. Smuts kvar i sömnad kan urholka tråden, och orsaka klädseln att slita sönder med tiden. Använd en mjuk läder pensel på färgade eller särskilt smutsig områden.
3

Skölj tvättlapp ordentligt innan vi går vidare för att rengöra ett annat avsnitt. Vrid ur trasan. Spraya mer läderrengöring på trasan och gå vidare till nya avsnitt. Använd en ren, torr handduk för att torka lädret efter rengöring.
4

Se till att bilen är mer än 90 dagar gamla innan läder balsam eftersom nya bilar kommer fortfarande att ha fabriken betingad läder. Doppa en ren Mikrofiberduk i vatten. Spraya en liten mängd av läder balsam direkt på duken. Torka på läder lätt. Vänta 30 minuter. Använd en ren Mikrofiberduk att lätt polera lädret. Kontrollera att det inte finns något överskott balsam kvar på lädret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123417.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.