Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att designa din egen S10 Blazer Sadelöverdrag

Du kan designa din egen S-10 Blazer klädslar att antingen dölja skadad sitsklädsel eller att skydda klädseln som är i ursprungligt skick. Lätt tyg kan riva lätt när människor glider in och ut ur Blazer, så du måste använda kraftigt tyg. Tyget måste också vara något stretchig att tillåta viss lätthet i montering locken. Du behöver också en tung symaskin för att rymma den tunga stolen-täcktyget. Saker du behöver
1 gamla lakan eller 4 meter ljus bomullstyg
Raka stift
Tyg märkpenna eller krita
Yardstick Sax
4 meter grovstickad 60-tums hela tyg
Kraftig symaskin med kulspetspenna Applikationer nål
(tillval) katalog 1/4-inch-diameter slips sladd
Visa fler instruktioner
1 < p> Center lakan över sätet så det täcker hela vägen ner på framsidan av sitsen och över ryggstödet, om du täcker en bänk. Om du täcker skålade säten, position ena sidan av arket över soffsäte.
2

Tuck arket 2 inches i sprickan i botten baksidan av sätet där sittdyna och ryggstöd möts. Addera 3

Jämna arket med händerna, vilket gör att den är platt mot sittdynan och ryggstödet. Nåla fast överflödigt tyg ur vägen med hjälp av rak stift.
4

Känn igenom plåten med fingertopparna och gör prickar var 2 inches mellan de raka pinnar. Markera hörnen där klädseldelar sömmar möts och överst i mitten på ryggstödet och den i mitten av sittdynan med tyget märkpenna.
5

Lyft bort locket på sätet. Du ska inte behöva ta bort någon av stiften för att få bort locket, men om du gör, markera stiftet position med tyget märkpenna innan du drar ut den ur tyget.
6

Mått 1/2 tum ut från punkterna för att skapa en 1/2-inch sömsmånen och göra en andra linje av markeringspenna prickar. Placera måttstock mot den yttre raden av punkter och använda tyget märkpenna för att ansluta prickar. Detta är ditt mönster;. Skära ut den med hjälp av sax för att följa den yttre linjen
7

Placera sätet-täcktyget nedåt på bordet, sedan placera mönstret nedåt ovanpå det. Använd rak stift för att fästa mönstret på tyget, sedan skär tyget längs mönstrets kant. Låt mönstret fästs på tyget.
8

Rada upp mönstrets centrum varumärken och söm med tyget räta mot räta. Nåla ihop bitarna genom alla fyra lager tyg.
9

Ställ symaskinen för att göra en elastisk söm och sy ihop bitarna enligt markeringarna du gjorde på mönstret. Vik råa kanter med 1/4 tum och sy hela vägen runt sittunderlag. Ta bort stiften.
10

Sätt på locket på Blazer sätet. Känn genom locket för att lokalisera på säkerhetsbältet. Markera positionen av säkerhetsbältet på omslaget. Om locket har en lös utseende, markera platser att placera snören. Om du lägger till några applikationer, placera dem så önskas och fästa dem på plats.
11

Skär ett snedstreck i tyget där du markerat bilbältet position. Sy hela vägen runt bältet hålet, med hjälp av symaskin elastisk söm. Om du lägger till en applikation, sy runt applikationen 1/8 tum från dekoration kant.
12

Klipp en remsa av slips sladd ca 1 meter lång, om locket såg lös och du märkt fläckar att placera slips sladd. Vik snöret på mitten och placera den vikta änden där du markerat omslaget. Sy över slips sladd fyra gånger. Ta de återstående stiften.
13

Sätt tillbaka locket på sätet, dra bältet genom hålet och knyt locket på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123677.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.