Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man byter kardborrebandet på min lastbil Cover

Lastbil omslag som fäster med kardborre har en slät färdig utseende - tills kardborreband slits ut. Då kanterna gapet, och slapp locket kan bli sträckt. Vissa omfattar även hamna trasiga eller helt förlorade om de lossna och floppen runt i vinden medan lastbilen är i rörelse. Att sätta nya kardborreband på omslaget kommer att spara pengar eftersom det är billigare att ersätta kardborre än det är att ersätta en skadad eller förlorad locket. Saker du behöver
Måttband 24 fot loop Velcro Truck täcker
rakkniv kniv
Sax
tråd med UV beläggning
Kraftig symaskin
Värmekanon (tillval) katalog Självhäftande remover (valfritt) katalog Mjuk trasa (tillval) katalog Fine sandpapper (tillval) katalog 24 meter självhäftande krok Velcro
Visa fler instruktioner

1

Mät längden och bredden på locket innan du köper din kardborreband. Det kommer vanligtvis att vara mellan 22 och 26 meter om hela längden är täckt.
2

Vänd locket upp och ner och börjar skära genom den gamla sömmar som håller kardborreband men klipp inte locket. När kardborre börjar lyfta bort från locket, kan du dra den försiktigt ifrån locket och klippa av trådarna mellan locket och kardborreband. Fortsätt tills all kardborre har tagits bort från locket. Det kommer att lossna snabbare på detta sätt än genom att skära ett stygn i taget.
3

Linje nya kardborreband upp med den gamla sömmen linjen. Lägg kanten av locket under foten av den gängade symaskinen. Försök att sy över den gamla sömmen så att den inte kommer att visa. Stopp 2 inches tillbaka så du har utrymme att skära kardborreband.
4

Skär kardborreband när du kommer till ändarna. Om kardborre som är kopplad till trucken är fortfarande bra, kan du stanna här
5

Håll värmepistol 4 inches bort från kardborreband först -. Kan du flytta det närmare om kardborre befriar inte. Applicera värme till gamla kardborreband med värmepistol inställd på låg. Inställning av värmepistol på hög kan strippa färgen.
6

Flytta värmepistol i en jämn och kontinuerlig rörelse utan att stanna på ett ställe för att undvika att förstöra din lack.
7

ta bort överblivna limmet med lim remover och en mjuk trasa. Det kommer inte göra någon skillnad när det gäller färgen, men den nya kardborreband kommer att fästa bättre om ytan rengöras grundligt.
8

Kontrollera om färgen är blank och smidig. Om det är blankt, mjukt sand endast mycket tunna band där nya kardborreband kommer att gå. Färgen måste vara fri från vax, och det måste appliceras på en något ojämn yta. Om den är kopplad till en yta som är för slätt kan det lossna i värmen.
9

Dra av en fot av stommen och vik kanten ner, sedan bifoga det avsnittet följer linjerna av den gamla kardborreband. Dra en fot utanför och bifoga det avsnittet. Fortsätt tills det nya kardborreband har fäst ersätta alla gamla kardborreband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123341.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.