Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort framsätet i en Saturn SL1

Du kan behöva ta bort en av de främre sätena i din Saturn SL1 för ett antal skäl. Om du vill byta ut mattan på fordonets brädan, måste du ta bort en eller båda av sätena. Gamla eller trasiga bilsäten kan ersättas av kosmetiska skäl eller säkerhetsskäl. Ta bort ett bilsäte är en enkel uppgift som du kan fylla i genom att ta bort bultarna placeras i vardera ändan av banan på vilken sätet glider. När bultar och några elektriska ledningar tas bort, kan du dra ut sätet en öppen bildörr. Saker du behöver
Wrench eller spärrnyckel med hylsor
Visa fler instruktioner
1

Park Saturn på plan mark med utrymme runt bilen där för att arbeta. Dra i nödbromsen och ta ur tändningsnyckeln.
2

Inspektera området under sätet som ska tas bort för att se till att det inte finns några elektriska ledningar närvarande. Lokalisera kablaget och koppla bort den om elledningar är närvarande.
3

Lokalisera stolsjustering spaken och skjut sätet helt tillbaka för att exponera de två främre bultarna. Ta bort de två bultarna med en skiftnyckel eller spärrnyckel.
4

Skjut fram stolen med justeringsspaken att exponera de två bakre skruvarna. Lossa och ta bort de två bultarna med spärrnyckel eller skiftnyckel.
5

Dra sitsen ut en öppen dörr, försiktigt så att inte repa eller skada exponerad plast trim eller färg.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123530.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.