Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Vaxning & Car Care Tips

När det gäller att göra din bil ser sitt allra bästa, är en glänsande päls av vax på lacken den perfekta pricken till utsidan. Ett lager vax kommer att pågå flera månader på de flesta bilar, om det tillämpas på rätt sätt. Eftersom vaxning din bil är något du inte behöver göra mycket ofta, bör du följa några grundläggande tips för att se din bil får bästa möjliga vård. Polska först
p Om du tror att polera en bil och vaxning en bil är samma sak, du är inte ensam. Men bilpolish är inte vax. Polish ska appliceras på färgen före vaxning. Polska är vad som ger bilens lack till en glans och vax hjälper till att hålla det så. Tillämpa polish i färgen remsor av ett mikroskopiskt lager av färg för att avslöja ett nytt utseende. Polska, till skillnad från rent vax, är fylld med slipmedel som gör detta möjligt. När polska är klar, kan vaxning börja.
Keep It Cool

Din bil ska flyttas till ett skuggigt område för vaxning och motorn ska vara avstängd för några minuter före start. Detta kommer att hjälpa till att hålla ytan av färgen cool, vilket är bättre för att applicera vax. Om ytan av färgen är för varmt, vaxet kan hårdna på färgen, vilket leder till oönskade resultat och är svåra att avlägsna rester.
Håll dig borta från Trim

När applicera vax på bilen, se till att det inte kommer i kontakt med trim. När vaxet blir på plast eller gummi trim, särskilt när dess svarta trim, vänder vax vitt och är svår att avlägsna. Detta kommer att göra det färdiga jobbet ser tacky och det kan kräva beskriver arbetet med att få alla vaxet ur skrymslen och vrår i trim.
Dela upp

Vaxning är en tidskrävande process. Denna del av bilvård tar minst en halvtimme att slutföra och förmodligen längre. Försök att inte stressa det genom att täcka hela bilen i vax på en gång. Bryt ned processen i mindre delar. Till exempel, prova vaxning halva huven först, sedan flytta till den andra halvan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123565.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.