Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Återställa bilinredning

Med frekvent användning av ett fordon, kommer klädseln blir slitna, färgas och slits. Ett alternativ till att ersätta all stoppning inuti en bil är att återställa klädsel med lätt att hitta verktyg och material. Både tyg-och läderklädsel kan återställas till en som ny utseende. Återställa bilinredning är en tidskrävande process, men värt det i slutändan. Saker du behöver
Ratchet satt
Phillips och flathead skruvmejslar
ångtvätt med klädsel fäste
Klädsel fläck behandling
Carpet Cleaner Review Boxfläkten
Klädsel patch
Velour fibrer
Textillim
Lim
Små klämmor
Carpet färgämne
mjuk borste
Carpet självhäftande
Leather Cleaner Review mjuka trasor
Läder patch kit
Läder lim
Läder balsam
Visa fler instruktioner
tygklädsel
1

Koppla bort alla säkerhetsbälten kopplad till bilen taket med en spärr. Unbolt säten från fordonets insida och ta bort dem från bilen. Dra ut alla slitna eller skadade mattan från fordonets golv.
2

Ångtvätta alla stoppade delar av fordonet inklusive dörrpanelerna och headliner. Rengör klädseln en gång med en fläck förbehandling renare, sedan en gång med en vanlig renare och följa med en skölj rengöring av rent vatten. Torka klädseln genom att placera en fläkt nära klädseln och blåser luft på den tills den är torr. Addera 3

Reparera eventuella hål i klädseln med en klädsel patch. Skär ett plåster som är en tum större än hålet eller revan på alla sidor, och lim till undersidan av hålet. Spraya en liten mängd tyg lim över plåstret och täcka plåstret med velour fibrer. Låt stoppning torka i två timmar.
4

Dra någon sagging tyg på innertaket tätt mot kanterna av innertaket. Placera en liten mängd lim nära kanten av innertaket för att hålla tyget på plats. Spänn fast tyget på plats med en liten klämma tills limmet torkar.
5

Spray matta färgämne över hela klädseln i bilen. Arbetet färgen in i fibrerna i klädseln med en mjuk borste. Låt klädsel torka i 2 timmar.
6

Spray fordonets golv med matta lim. Byt ut bilens mattan tillbaka inne i bilen. Installera sätena tillbaka inne i bilen.
Läderklädsel
7

Rengör lädret med en mjuk trasa och läderrengöring tills tyget lossnar rent.

8

Skär en patch läder reparation som är en tum större än några revor eller sprickor i tygerna på alla sidor. Skjut plåstret under tårar och limma lappen på undersidan av den ursprungliga läder.
9

Fyll plåstret till nivån för den ursprungliga läder med läder filler. Låt fyllmedel för att torka i en timme. Arbetet färgämne i påfyllnings att färga fyllmedel att matcha den ursprungliga läder.
10

skick sätena med läder balsam tills den är mjuk och smidig. Fortsätt att villkoret lädret en gång i halvåret för att förhindra ytterligare läder tårar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123598.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.