Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Rengör klädseln i en Nissan Armada

Den inre stoppning av Nissan Armada är gjord av antingen läder eller tyg textil, vilket gör det både mycket slitstarkt och lätt att rengöra. Färgalternativ varierar, men med rätt städredskap gör reningsprocessen säkert för någon färg eller möbeltyg. Som med alla fordon, kräver bilens interiör rengöring varannan månad för att förhindra spill, mat, vägsalt och andra element från att ställa in i tyget, Avtrubbning den övergripande utseendet på bilen. Saker du behöver
Pappershanddukar
diskmedel
Bakpulver
Vatten
Rengöringsduk
Skål
Visa fler instruktioner
1 < p> Blanda en kopp vatten med en skvätt diskmedel i en liten skål.
2

Doppa en trasa i tvållösning och vrid ur överflödigt vatten. Lite fukt bör användas vid rengöring av klädsel, kan för mycket fukt leder till mögel utveckling.
3

Gnid fuktig trasa över klädseln, med särskilt fokus på områden med rester eller fläckar. Gnid i små cirkelrörelser för att polera bort rester med lätthet.
4

Strö en beläggning av bakpulver på svåra att ta bort fläckar, liksom på några flytande fläckar. Låt sitta i 20 minuter. Den bakpulver kommer att absorbera fukt plus ta bort lukt från fläckar och spill.
5

Doppa trasan tillbaka till tvålvattenlösning, sedan gnugga den över klädseln igen, skura bakpulver i tyget.
6

Skölj trasan, vrider ur den och sedan torka den över klädseln gång att samla in eventuella kvarvarande bakpulver eller rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123361.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.