Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får mat Fett Tillfälligt bilstol

Oavsett om du är en förälder med en baksätet fullt av hungriga barn eller en upptagen verkställande med ingen tid att stanna mellan mötena, alltför ofta bilen i praktiken blir en matsal. Även om det kan vara lämpligt att äta i bilen, spill är oundvikliga. Du kan minska värdet på din bil genom att lämna klädsel fläckar obehandlade, eller så kan du investera lite tid och energi för att rengöra och fräscha upp bilens interiör. Saker du behöver
Vakuum
Spray klädsel renare
ren trasa
Läder tvål
Bomullspinne
Glasrengöringsmedel
thinner
Cornmeal
Visa fler instruktioner
1

Vakuum insidan av din bil för att ta bort smuts och skräp. Om dina stolar är klädda i tyg, spraya klädsel renare på sätena, sedan använda en mjuk borste för att skrubba bort eventuella fläckar eller märken. Låt sprayen torka, sedan vakuum igen för att ta bort eventuella rengöringsmedel.
2

Använd sadel tvål eller andra milda rengöringsmedel speciellt konstruerade för läder om din bil har läderklädsel. Börja med att dammsuga smuts och skräp, sedan tillämpa läder tvål till en fuktig trasa. Rengör lädret genom att trycka lätt på fuktig trasa när du gnuggar den över klädseln. Skölj noga med att torka av med en ren, lätt fuktad trasa. Ta tops och köra dem över sömmarna för att se till att ingen smuts eller kvarvarande tvål är kvar i skrevor.
3

Spray fönsterputsmedel på fettet plats om det är fortfarande synliga. Se till att området grundligt indränkt med fönsterputs, sedan vänta fem minuter. Ta en ren, torr trasa och torka tills området är torrt.
4

Använd thinner på envisa fläckar endast efter att ha testat det på en dold del av klädseln. Om thinner inte missfärga materialet, sedan doppa en ren ren bomullsduk i thinner och gnugga fläcken för att rengöra den. Häll majsmjöl på fläcken och låt stå över natten. På morgonen, vakuum grundligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123538.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.