Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar ett Headliner på en 65 Mustang

Tyget bekläder insidan av bilens tak är mer allmänt känd som en headliner. Headliners sträcker sig över en mängd olika tyger, beroende på den enskilda märke och modell av din bil. När limmet håller headliner och tak tillsammans börjar avta, kommer headliner börjar sag, kräver ersättning. Du kan installera en ny headliner i en 65 Mustang utan alltför mycket krångel. Saker du behöver
Sandpapper
Wrench
Saxar
Spray lim lim
Headliner tyg
Visa fler instruktioner
1

Demontera skruvarna i varje hörn av det nuvarande innertaket i 65 Mustang med en skiftnyckel. Dessa skruvar ansluta visir i framsätet, så de måste tas bort innan du tar bort innertaket.
2

Placera fingrarna i de exponerade bulthålen i 65 Mustang headliner och dra neråt. Detta kommer att ta bort den nuvarande Mustang headliner. Mata Mustang headliner bakvägen av Mustang.
3

Skrubba exponerade limmet från Mustang taket med sandpapper.
4

Täck nya headliner med spray lim för att maximera täckningen och tryck på den exponerade tak Mustang tills den fastnar utan att du behöver hålla den på plats.
5

Sätt tillbaka skruvarna som tidigare togs bort innan trimning överlappning material från den nya Mustang innertaket med en sax. Du har nu en ny Mustang headliner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123643.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.