Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren spilld bensin från Carpet

Transportera en bensin behållare fylld med bränsle kan vara farligt om man inte tar lämpliga åtgärder för att säkerställa att bensin inte spills på bilens matta. Ett varv eller gupp kommer att skicka en osäkrad gas kan flyga på sin sida, vilket orsakar ett spill. För att undvika bensin spill, se till att gasen kan munstycke pipen ordentligt täckta av tillsammans med någon ventilationshål. Om du spiller bensin på din matta, städa upp det snabbt - det utgör en brandrisk, och röken kan dröja länge i fibrerna. Saker du behöver
Dry-rengöringslösningsmedel sälja Grease-lyft maskindiskmedelkompositioner
Vit frotté handdukar
Vit vinäger
Varmt vatten
Dammsugare
Show Fler Instruktioner
1

blot upp överflödigt bensin med frotté handdukar strax efter utsläppet sker. Använd en dammsugare för att suga upp eventuella lösa partiklar i spillområdet för enklare rengöring samt lyfta mer av den överskjutande bensin från mattan.
2

Häll en liten mängd kemtvätt lösningsmedel till en ren-frotté och fortsätter att blot spillområdet tills all vätska har hävts, använda flera handdukar om det behövs. Blanda i 1/2 tsk. av fett-lyft diskmedel till 1 kopp varmt vatten. Doppa en ren frotté handduk i lösningen och fortsätt att blot spillområdet.
3

Upprepa blotting och tillämpning av diskmedel till området tills synliga tecken på utsläppet är borta . Lägg en ny frotté handduk över spillområdet och absorbera överflödig fukt från mattan.
4

Skölj spillområdet med kallt vatten och torka med ren frotté handdukar att ta bort eventuella spår av rengöringsmedel. Om en fläck börjar bildas på mattan från bensinen, skapa en utspädd ättika lösning med två delar vatten för alla en del vinäger och gäller för fläcken. Blot ättikslösning upp med rena handdukar, endast tillämpa den utspädda ättika lösning på fläcken två gånger för att undvika ytterligare skador på mattan

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123449.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.