Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att färga mattan i en Mustang

Färgning mattan av en Mustang hjälper den ursprungliga mattan som medföljde bilen att se ut som ny igen. Mattan färgning är bäst för mattor som har blekts av solen eller har fläckar som inte kommer att lyfta på egen hand. De flesta mattan färgämnen är inte avsedda att ändra färgen på mattan helt, utan snarare att förbättra den ursprungliga färgen på mattan. Du kan dock ändra färgen fullständigt med användning av blekmedel. Saker du behöver
Vacuum
Matta fläckborttagningsmedel kläder
arbete
Carpet spraya färg
Carpet ångaren
Bleach (tillval) katalog Bleach neutralizer (tillval) katalog Spray flaska
Gummihandskar
Skyddsglasögon
Dammask
mjuk borste
Visa fler instruktioner
1

rengöra mattan ordentligt. Dammsug mattan för att ta bort all smuts och sot. Använd en remover matta plats för att ta bort stora fläckar från mattan och torka den med en gammal arbete trasa. Om så önskas, använd en matta ångbåt för att rengöra mattan i all smuts och sot. Låt mattan torka helt i minst 24 timmar.
2

Bestäm om du vill att bleka mattan så att du kan helt ändra dess färg, eller om du vill använda en färg färg något mörkare än den befintliga färgen för att förbättra utseendet på mattan så att det ser nytt. Om du väljer att bleka mattan, gummihandskar och skyddsglasögon för att skydda dig från blekkemikalierna.
3

Skapa en blandning av en del blekmedel och fyra delar vatten. Använd en mjuk borste för att arbeta den bleka blandningen in i fibrerna i mattan. Arbetet lösningen över hela mattan. Mattan bör börja att lätta när du arbetar. Vänta 24 timmar så att blekmedel till fullo reagera med mattan fibrer. Skölj mattan med rent vatten. Följ blekmedel ansökan med en blekmedel neutraliserande lösning för att förhindra blekmedlet från att ändra färg färg. Låt mattan torka i 24 timmar eller tills den är torr.
4

Blanda koncentrat mattan färgämnet med vatten, enligt förpackningens anvisningar. Vissa färgämnen gör 32 gram färgämne när det blandas med vatten, andra formler kan ha olika mått. Sätt på ett par gummihandskar, en skyddsmask och skyddsglasögon. Rulla ner Mustang fönstren så att ventilationen i bilen.
5

Spray färgen över hela mattan. Var noga med att mätta fibrerna så djupt som möjligt för att uppnå bästa färgen. Arbetet färgen i mattan med en mjuk borste.
6

Låt mattan torka i 24 timmar eller tills den är torr. Dammsug mattan en gång för att avlägsna färgämnet rester från ytan av mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123505.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.