Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

DIY bilinredningar

Bilinterior arbete kan innefatta valeting, detaljer, rengöring och målning, allt som du kan göra själv på ett rimligt, lägre kostnad jämfört med att anställa en professionell. Standarden på finish och kvalitet på begagnade produkter beror på hur mycket du budget för arbetet och den tid du planerar att sätta i. Genom att göra medvetna val om vilken interiör färg att använda, vilket instrumentbräda renare fungerar bäst och vilka rengöringsdukar ger bästa resultat, kan du öka värdet på din bil och gör det roligare att köra. Saker du behöver
Våt /torrdammsugare
Vakuum matta rengöringsvätska
Stiff borste
Soapy rengöringsmedel
Sponge
Läder sämskskinn
Vindruta
interior cleaner Soft tandborste
Hushållspapper
torr trasa
Fin-grade sandpapper
Interiör billack
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Clean mattorna genom att dammsuga dem. Använd en kraftfull dammsugare tillsammans med dess bilagor att komma åt hörn och polera upp klädseln.
2

bort matta fläckar genom att blötlägga dem med specialistkompetens matta renare. Vissa dammsugare har en våt alternativ, där du kan lägga rengöringsvätska i vakuum basenheten och använda den med ett speciellt aggregat på tyg ytor. Du kan också använda en hård borste för att arbeta fläckar ur tyget och mattan. Rengör bilmattor på samma sätt. Addera 3

Sponge de dörrposter och metalldelar i interiören med en tvållösning i vatten och rengöringsmedel. Rengör instrumentbrädan med en specialist rengöringsvätska som tar bort smuts och fett och lämnar ett skyddande skikt. Rengör knappar, spakar och hjul med din svamp. För sprickor och hörn, använd en mycket mjuk tandborste doppad i diskmedel tvättmedel. Torka med hushållspapper eller en torr trasa.
4

Torka insidan av vindrutan med en ren, läder sämskskinn och fönsterputs skräddarsydd för bil vindrutor. Andra glas städare kommer inte att fungera eftersom de rena bort smutsen, men lämna ränder. Att välja rätt glas renare kommer att förbättra din synlighet vid körning.
5

Sand och måla insidan om det finns sprickor eller bitar av den gamla färgen synligt skalar. Använd endast specialiserade färger kupén och en fin-grade sandpapper. Detta kan öka värdet på din bil. Coat med en primer först och hålla kanterna snyggt med hjälp av maskeringstejp.
6

Du kan också förbättra bilens interiör med en hängande, parfymerad hänge. Dessa är ofta billiga och kan göra fordonet utseende (och lukt) vårdas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123593.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.