Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur ta bort mögel från Car tygklädsel

fukt och otillräcklig ventilation i en bil kan orsaka mögel tillväxt. Mögel får näring av den ansamling av toxiner, gaser och föroreningar, och kan identifieras genom en unken lukt och tunn, vit till blå-grön tillväxt. Det är viktigt att ta bort mögel från bilen omedelbart, eftersom mögel kan påverka din hälsa och skada din bil. Om inte bort, kan mögel äta bort klädseln tills tyget ruttnar och faller sönder. Saker du behöver
Vispa kvast
Dammsugare med bilagor
1/4 tsk. färgsäker blekmedel
1/4 kopp väteperoxid
Bowl
2 rena dukar
tjock handduk
Elvärmare
Visa fler instruktioner
1

Öppna alla dörrar på bilen så att ventilationen. Solljuset och luft stoppar mögeltillväxt.
2

Brush de lösa mögelsporer bort av klädseln med en visp kvast. Vara noga med att tvätta borsten ordentligt innan återanvända det.
3

Kör en bifogad dammsugare över klädseln att ta bort ännu mer mögelsporer. När du är klar dammsugning, ta bort disponibel väska vakuum och kassera den omedelbart. Om vakuum inte har en disponibel väska, tom de återanvändbar påse utomhus.
4

Häll 1/4 tsk. färgsäker blekmedel och 1/4 kopp väteperoxid i en skål. Fukta en ren trasa i lösningen och gnugga trasa över klädseln.
5

Skölj lösningen bort av klädseln med en trasa fuktad med varmt vatten. Torka klädseln ordentligt med en tjock handduk, och sedan placera en elektrisk värmare nära klädseln att absorbera fukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123434.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.