Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Pine Sap Från Toyota Car Paint säkert

Parking din Toyota under en tall kan leda till en klibbig massa av tall sav lämnas på ditt fordon. Även SAP är något utmanande att ta bort från din Toyotas måla, eftersom det har sannolikt bunden till färgen, noterar Toyota bil bil tips hemsida, finns det flera avlägsnande metoder som ska vara framgångsrika i att säkert ta bort saven från ditt fordon. Saker du behöver
Lösningsmedel
Bug och tjära remover
Visa fler instruktioner
1

Tvätta din Toyota bil. Skölj bilen med vatten och tvål för att avlägsna eventuella små delar av sav och att hjälpa till att lossa större sav områden. Använd lätt tryck för att undvika repor på färgen på området saven.
2

Placera ett lösningsmedel på området för att bryta isär saven. Välj ett lösningsmedel, såsom alkohol, mineralterpentin, nagellack remover eller WD-40. Applicera lösningsmedlet till det drabbade området med en ren trasa och försiktigt gnugga saven av. Du kan behöva upprepa detta steg flera gånger för att ta bort alla saven från din Toyota, särskilt om du har ett stort område av SAP eller det har varit på din bil under en längre tid.

3

Använd Toyotas specifik bugg och tjära remover. Om andra lösningsmedel visar sig vara verkningslösa på att ta bort saven, erbjuder Toyota sitt eget märke av lösningsmedel, som finns på Toyota återförsäljare, särskilt utformade för att vara säkra för alla Toyota fordon.
4

Eftertvätta din bil. När du har tagit bort saven, tvätta bilen för att avlägsna lösningsmedlet från Toyotas färg. När du tvättar din bil, använd extra försiktighetsåtgärder för att säkerställa att området är fritt från både tall sav och lösningsmedel.
5

Wax det behandlade området. När allt saven har tagits bort och bilen har rengjorts, vaxa Toyota för att förhindra lackskador från lösningsmedel och att återställa och upprätthålla din bils utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123130.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.