Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort fläckar från Whitewall Däck

Whitewall däck lägga ett klassiskt utseende till din bil. Svart väggar däck kan bli smutsiga och jolleseglare ser över tiden men whitewall däck tenderar att visa varje fläck av smuts och fett. Ordentlig rengöring och underhåll håller dina däck ser ren, medan fett och smuts kvar på whitewalls hamnar locka fler bets-föranleda substanser. Användning av lämpliga rengöringsmedel kommer att ta bort fläcken-orsakar substanser från dina whitewall däck utan att försvaga materialet. Saker du behöver
Motor renare /avfettningsmedel
rena dukar
nylonnät skrubber
Bucket
1/2 kopp överskumning ammoniak
1 pint tvättsprit
Chamois
Visa fler instruktioner
1

Mätta whitewall däck med en motor avfettningsmedel. Låt avfettningsmedel för att sitta på däck i några minuter för att mjuka upp och bryta ner fett och olja.
2 Använd rengöring verktyg som är säker för dina whitewall däck.

Spraya ren trasa med avfettningsmedel och gnugga oljefläckar av dina whitewall däck. Applicera mer avfettningsmedel som behövs och fortsätta skrubba. Använd ett nylonnät skrubber att säkert skrubba bort envisa fettfläckar.
3

absorbera så mycket av olja och avfettningsmedel som du kan med en torr, ren trasa. Torka runt däcket, flytta till en ren del av trasan, efter behov, så att du inte överför fett tillbaka till däcken.
4

Blanda 3 1/2 liter kallt vatten, 1 /2 kopp löddring ammoniak, och 1 pint tvättsprit i en hink. Swish lösningen runt för att blanda ingredienserna. Detta glas och fönsterputsning blandning avlägsnar eventuella kvarvarande fläckar och skräp från dina whitewall däck.
5

Doppa en ren skrubber nylonnät i rengöringslösning. Skrubba dina däck, mycket uppmärksamma på färgade eller missfärgade områden. Applicera mer rengöringslösning och fortsätta skrubba tills fläckar och missfärgningar är borta.
6

Torka whitewall däck med ett sämskskinn. Kontrollera att alla fläckar och olja har tagits bort och upprepa steg, efter behov, tills dina whitewall däcken är rena och fläck-fri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122950.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.