Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort repor från en plast vindruta

De flesta fordon är utrustade med en vindruta av glas , men om du har en racerbil eller terrängfordon , kan du ha en plast vindruta för extra skydd . Dessa plast vindrutor kan vara gjord av Lexan eller plexi , och på grund av detta , de kan repas bara från rengöring . För att åtgärda problemet måste du polera ut repor med speciella produkter för att hjälpa till att hålla vindrutan ser nya . Saker du behöver
skumapplikator pad
Plastic Cleaner , polska
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Häll en kvarts storlek klick av plast rengöringsmedel , polish på skumapplikatorn pad , sedan placera den på vindrutan , arbetar den i vindrutan i en cirkelrörelse .
2

Tillämpa renare , polska som det börjar försvinna , tills du få hela vindrutan täckt . Detta kommer att sätta ett dis över vindrutan , och det är bra .
3

Polera bort dammsugaren , polera med en microfiber handduk , vrida handduken ofta att alltid ha en färsk yta . Se till att du är polering i ett cirkulärt mönster .
4

Titta ner på sidan av vindrutan , letar efter repor i återspegling av plasten . Om du hittar någon , upprepa steg 1 till 3 tills alla repor tas bort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122511.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.